Om SN Kornteknik

SN Kornteknik ApS er en velrenommeret salgs- og servicevirksomhed, der siden 1983 har specialiseret sig i individuelle løsninger inden for kornbehandling, kornsilo og blandeanlæg.

Vi arbejder inden for:

  • Landbrug
  • Foderstoffer
  • Fjerkræ
  • Industri

Stor erfaring og ekspertise

Med over 30 års erfaring inden for salg, montering og servicering af komplette anlæg inden for kornbranchen kan vi tilbyde vores kunder en professionel, grundig og kvalitetsbevidst service med en viden og ekspertise, som kun vi besidder.

Den erfaring og ekspertise vil vi gerne give videre til vores kunder – nye såvel som gamle.

Altid god og hurtig service

Vores dygtige medarbejdere er uddannede klejnsmede og specialiserede i kornmaskiner. Det er din garanti for en korrekt montering og servicering.

Som den mindre virksomhed, vi er, har vi mulighed for hurtig betjening og service, så vi kan fejlfinde og levere en løsning fra den ene dag til den anden. Derved kan vores kunder være garanteret unødvendige og længere stop i deres arbejde og hurtigt komme videre.

Voksende familievirksomhed

SN kornteknik er en familievirksomhed der blev etableret af Svend Nielsen i 1983. Sidenhen har sønnen Erling Teglbrænder overtaget virksomheden. Svend døde i 2016, 83 år gammel, og var på arbejde indtil 3 måneder før han gik bort.

3. generation

Erlings søn Morten Teglbrænder begyndte i virksomheden i 2016 , og hjælper både i administrationen og med service.

Det lille familiefirma er i dag vokset til en velrenommeret virksomhed med 600 m2 lager og værksted med egenproduktion og en kundeskare, der strækker sig til det meste af Jylland.

Vil du vide mere om vores virksomhed, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, så kontakt os på tlf: 20 25 85 70

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Vi er medlem af

Kontakt os

Kontakt os for mere information, spørgsmål eller et godt tilbud!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.